Ostoskori

Vastuullisuus

Tutustu Kehrän arvoihin

Luo kodistasi paikka hyvinvoinnille

Kaunis koti luo hyvinvointia ja parantaa elämänlaatua monella tavalla. Koti on paikka, jossa vietämme suuren osan ajastamme, joten sen ympäristö vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiimme ja mielialaamme. Esimerkiksi rauhallinen ja siisti koti auttaa vähentämään stressiä ja ahdistusta arkielämässä.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että ympäristön esteettisyys ja miellyttävyys vaikuttavat positiivisesti mielialaan sekä hyvinvointiin. Vuonna 2014 julkaistussa tutkimuksessa Happiness and Productivity: Understanding the Happy Productive Worker todettiin, että visuaalinen ympäristö vaikuttaa merkittävästi työntekijöiden tyytyväisyyteen ja tuottavuuteen. Samankaltaiset vaikutukset voidaan havaita myös kotona.

Kaunis koti ei tarkoita vain esteettisesti miellyttävää ympäristöä, vaan myös käytännöllisyyttä ja mukavuutta. Hyvin suunniteltu koti voi helpottaa päivittäisiä askareita ja tehdä arjesta sujuvampaa ja nautinnollisempaa.

Tämän takia me Kehrällä haluamme tarjota mahdollisuuksia luoda kodista paikka, joka parantaa arjen hyvinvointia kokonaisvaltaisesi.

Aasialaisten käsityöläismestarien taidonnäytteitä parantamaan pohjoista arkea

Haluamme tuoda kaakkois- ja eteläaasialaista estetiikkaa suomalaiseen arkeen, sillä uskomme, että se tarjoaa monia uusia ulottuvuuksia ja vaikutteita suomalaiseen arkielämään. Pohjoisen elämän jatkuvan arkikiire on täynnä kertaluontoista kulutustavaraa. Me Kehrällä haluamme tuoda tähän arkeen vaihtoehtoja, joissa yhdistyy esteettinen kauneus kestävään kehitykseen.

Aasialaisen elämäntyylin ja filosofian keskiössä korostuvat yksinkertaisuus, kestävyys ja luonnonmukaisuus. Nämä ovat arvoja jotka sopivat hyvin myös koto-Suomeen. Meidän tarkkaan valituissa tuotteissa korostuukin se, että ne on luotu kestämään. Ne eivät tarjoa iloa vain hetkesi, vaan toivon mukaan vuosiksi eteenpäin. 

Kaikessa tässä haluamme kuitenkin myös korostaa tuotteiden alkuperän merkitystä. Tämä tarkoittaa sitä, että haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, jotka on valmistettu perinteisellä aasialaisella käsityötaidolla ja joiden suunnittelussa on otettu huomioon paikalliskulttuurin ja historian vaikutteet.

Tilaamalla tuotteen meiltä, voit olla varma, että olet tehnyt eettisen ja vastuullisen valinnan. Kaikki tuotteemme ovat ainutlaatuisia ja korkealaatuisia, joten voit nauttia niistä pitkään.

Tarkkaan valitut tuotteet ovat suunniteltu kestämään

Monet verkkokaupat pursuvat tuotteita, joiden alkuperää on vaikea varmistaa. Me taas olemme laatineet tarkoituksella rajatun, tarkkaan harkitun tuotekatalogin, jotta voimme varmistua, että jokainen tuote on laadukas, valmistettu eettisissä olosuhteissa sekä kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Pyrimme siihen, että asiakkaan tilatessa tuotteen Kehrältä, hän voi olla varma tukevansa eettistä kaupankäyntiä. Haluamme olla avoimia tuotteiden valmistusketjuista, niiden materiaaleista sekä niiden vaikutuksesta ympäristöön. Vastaamme myös miellämme asiakkaiden tiedusteluihin ja kyselyihin tuotteista.